Selecteer een pagina

Betaalmogelijkheden bij Epic FX

IDEAL

Met iDEAL betaalt u veilig en snel via uw eigen vertrouwde bankomgeving. In Nederland is dit de meest gebruikte betaalmethode. 

 

 

BANCONTACT

Bancontact is een bank betaalmethode uit en voor België, waarmee u via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen. U kunt Bancontact zien als het iDEAL van België. 

 

 

GIROPAY

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via uw internetbankieromgeving.

 

 

MYBANK

Via de betaalmethode MyBank kunnen consumenten uit diverse Europese landen via internetbankieren een betaling uitvoeren. Het betaalproces heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau. MyBank is beschikbaar in de volgende landen: MyBank is beschikbaar in: Luxemburg, Italië en Frankrijk

 

 

DIRECTebanking/SOFORTBANKING

Sofortbanking is een Europees bankonafhankelijk systeem en is vooral populair in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. U betaalt vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving en de betalingen zijn gegarandeerd. Sofortbanking is beschikbaar in: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Hongarije, Belgie, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

 

EPS ÜBERWEISUNG

Wat iDEAL voor Nederland is, is EPS Überweisung voor Oostenrijk. EPS Überweisung is beschikbaar in: Oostenrijk